Родинний фестиваль талантів

2014-04-24

/Files/images/DSC_2870.JPG

Лубенська земля наповнена талановитими людьми. З дитячих років творча малеча показує та розвиває свої здібності. У цьому їм допомагають батьки та працівники дитячого садка. Нещодавно пройшов Фестиваль родинних талантів у рамках методичного об»єднання керівників дошкільних закладів в ДНЗ №1 «Дзвіночок», завідувач

Клипаченко О.М. Креативно підійшли до цього заходу всі його учасники. Свої таланти показали такі сім»ї : Таранич ( неабияким пісенним та акторським талантом), Паріста (підкорила незвичайним малюванням на склі), Малініч (зачарувала своїм голосом та зворушливою піснею з донькою), Чеверда ( вразила яскравими виробами з різного матеріалу), Максименко (натхненно бриніла мелодія добра),Рижова (створила неперевершені колекції дитячого одягу),Потоцька (показала майстер-клас гарних дитячих зачісок), Шевчик (лагідними, неповторними словами про матір змусила заблищати очі від хвилювання), масаж дерев»яними ложками медичної сестри Дроздюк Л.А. охопив учасників цікавинками та своїм теплом, розвеселили талановиті гуморески від бабусі Любусі у виконанні Дзини Любові Миколаївни.

Виступ завершили працівники дошкільного закладу №1 романтичним танцем у східному стилі, у яскравих костюмах, зшитих своїми творчими руками.

Нехай творчість ніколи не згасне у ваших серцях, а дарує всім невичерпну енергію любові.

/Files/images/DSC_2836.JPG

/Files/images/DSC_2877.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi